کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
همچنین در صورت آسیب یا خرابی و شکستگی کامپوزیت، این امکان وجود دراد که دوباره ترمیم و اصلاح شود بنابراین جای نگرانی وجود ندارد.
کامپوزیت دندان بهصورت لایهای بر روی سطح دندانها قرار میگیرد و به وسیله تابش نور مخصوص سفت میشود. این فرآیند نهتنها ظاهر دندانها را بهبود میبخشد، بلکه میتواند به ترمیم و تقویت دندانهای آسیبدیده نیز کمک کند.
یکی از عوارض کامپوزیت دندان، میتواند آسیبپذیری دربرابر تغییر رنگ و لکهگرفتن با گذر زمان باشد؛ درحقیقت با گذشت زمان، ممکن است که کامپوزیتها رنگ گرفته و دچار غییرات رنگی شوند.
هزینه کامپوزیت دندان تا حدود زیادی به برند و نوع کامپوزیتی که استفاده میشود، بستگی دارد. همچنین گاهی برخی کلینیکها برای تعداد بالای واحدهای کامپوزیتی تخفیف قائل میشوند.
کامپوزیت دندان، یکی از بهترین روش های بهبود و اصلاح لبخند است. در این روش، نقص زیبایی دندان توسط ونیر دندان (یعنی یک روکش نازک) از جنس کامپوزیت پوشانده می شود.
آشنایی و تسلط کامل به تکنیکهای جدید در زمینه کامپوزیت دندان
به طور کلی ونیر به لایهای همرنگ دندان میگویند که برای بهبود ظاهر و پوشش دهی سطح دندانها استفاده میشود. کامپوزیت ونیر به دو روش مستقیم و غیرمستقیم ساخته میشود: در روش مستقیم دندانپزشک آن را مستقیماً روی دندان اعمال و فرمدهی میکند، و در روش غیرمستقیم در لابراتوار تولید میشود.
اما بطور شرایط کامپوزیت دندان تقریبی این رقم به ازای هر دندان چیزی بین ۲ تا ۵ میلیون تومان است.
تنش و استرس: تنشهای روانی و استرس قبل از درمان نیز میتواند احساس درد را تشدید کند. بیماران مضطرب ممکن است حساسیت بیشتری به درد داشته باشند.
در رابطه با آسیب ، بستگی داره که کدوم قسمت دندان یا کامپوزیت آسیب دیده باشه . شرایط متنوعی وجود داره که بسته به هر یک ، راهکار خاص همون شرایط تجویز میشه.
کامپوزیت دندان نه تنها امکان ترمیم آسان و با حفظ ساختار طبیعی دندانها را فراهم میکند بلکه میتواند در افزایش اعتماد به نفس و راحتی در طول زندگی روزمره فرد نیز مؤثر باشد.
این کامپوزیتها برای ترمیم دندانهایی که هنگام جویدن تحت فشار زیاد قرار میگیرند مناسب هستند.
غذاهای چسبناک: غذاهای چسبناک میتوانند به کامپوزیتها آسیب بزنند و باعث جدا شدن آنها از سطح دندان شوند.
شناخته شده به دلیل دسترسی عالی، سهولت در قرارگیری و خواص بازسازیکننده